tv-aksjonen

TV-aksjonen 2020 - bli digital bøssebærer!

TV-aksjonen 2020 har fått navnet "Et hav av muligheter" og går til inntekt for WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. I år vil vi ikke ha en dør-til-dør aksjon, bøssebærerne vil være digitale.

 

Innsamling via digitale løsninger


Helt siden oppstarten i 1974 har Norges befolkning åpnet dørene med stor giverglede for de mange bøssebærere som har samlet inn penger til TV-aksjonen. I år blir det annerledes.

– På grunn av smittevernet må vi samle inn penger via digitale løsninger. Alle får likevel mange muligheter til å bli med, selv om det i år ikke kommer fysiske bøssebærere og banker på dørene,

 

Lag din egen digitale bøsse

På blimed.no finner du opplegg for privatpersoner, skoler, barnehager og organisasjoner.

Den enkleste måten å engasjere seg på er å opprette en digital bøsse. Som privatperson starter du med å registrere deg på blimed.no, under fanen «engasjer deg» og privatpersoner.  

Etter at du har registrert deg som bøssebærer vil du motta en SMS og en e-post med lenke til din digitale bøsse, informasjon om hvordan denne kan redigeres og tips til spredning og synlighet av denne.

Klikk her for å lese mer om digitale bøsser og hvordan du registrerer deg.

 

Et hav av muligheter - mer om årets tema

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

Mer informasjon om årets tema finner du på blimed.no.