Alta krise- og incest senter

Trygt og anonymt

Alta krise- og incest senter

Krisesenteret er et tilbud for kvinne, menn og deres barn som er utsatt for fysisk og/eller psykisk vold i nære relasjoner. Vi har døgnåpent, og du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss uansett kjønn, alder eller nasjonalitet.

Vi jobber ut ifra prinsippet hjelp til selvhjelp. Dette innebærer at vi ikke driver behandling, men setter fokus på den enkeltes ressurser. Vi erstatter ikke, men kommer i tillegg til det offentlige hjelpeapparatet. Alle våre tilbud er gratis.

Alta krisesenter har bostedsadresse i Alta kommune og er eid av Alta og Loppa kommune.

Hva kan vi tilby?

Krisesenteret tilbyr deg og eventuelt barna dine, beskyttelse, støtte og praktisk hjelp i en vanskelig tid. Vi kan gi deg individuelle samtaler, råd og veiledning, og med ditt samtykke, hjelp til å kontakte offentlig tjenesteapparat som advokat, politi og NAV med mer. Dersom du har behov for tolk ordner vi det.

Telefonkontakt

Vår telefon er bemannet hele døgnet. Har du behov for noen å snakke med, kontakt oss for en samtale, og eventuelt avtale en time for dagsamtale ved behov. Den første kontakten skjer gjerne over telefon. Ønsker du å være anonym, kan du det. Du kan også velge å ha samtaler over telefon om du ønsker det.

Er du bekymret for noen, trenger noen å snakke med eller har behov for råd/veiledning, kontakt oss gjerne for en samtale.

Alta krisesenter:
Telefon: 78 43 46 93
E-pos: post@altakrise.no