Fysioterapitjenesten i Loppa

Fysioterapitjenesten i Loppa kommune består av en kommunal fysioterapeut, og en privatpraktiserende fysioterapeut med driftstilskudd. 

Du trenger ikke lengre henvisning fra lege for å gå til fysioterapeut, så du kan ta direkte kontakt med oss. 

Vi kan kontaktes per telefon, mail eller vi kan oppsøkes på kontoret. Om vi er opptatte når du er innom kan du fylle ut skjemaet som henger på veggen i fysioterapiavdelingen, og levere det i luka på legestasjonen. Når du tar kontakt med oss settes du opp på vår venteliste, og vi kontakter deg så snart vi får ledig kapasitet. 

Du trenger ikke lengre å søke om frikort, men får det automatisk tilsendt fra HELFO. Du betaler dine egenandeler inne hos din behandler, som registrerer din betaling. Se takstplakat for priser (gjelder også hos privatpraktiserende fysioterapeut).

Barn under 16 år og de med registrert yrkesskade har rett til fri behandling.

KONTAKTINFORMASJON.
Kommunal spesialfysioterapeut: Cathrine Jensen. Tlf 78 45 30 61 / 90 36 84 42. Mail: cathrine.jensen@loppa.kommune.no.
Privatpraktiserende fysioterapeut: Ståle Sæther. Tlf 78 45 30 60. Mail: fysioterapeut@online.no.
Du finner oss i tredje etasje på Øksfjord helsesenter.

 

INFORMASJON OM FRIKORTORDNINGEN.
Fra 1. januar 2021 er det kun én frikort-ordning i Norge, i stedet for to ordninger, som tidligere. Det betyr at du nå kan benytte ett frikort for helsetjenester i de ulike tjenestene som gir opptjening til frikort. Med frikort for helsetjenester slipper du å betale egenandeler resten av kalenderåret. Det vil være et felles egenandelstak for alle tjenestene som i dag inngår i frikortordningen. Det nye frikorttaket er på 2460 kroner.